Webshop

U kunt (bovenaan de website) een selectie maken uit deze producten door te zoeken op een bepaald probleemgebied of merk.


Betamag 12

€ 38,25


Betamag 12
Hoogwaardig magnesium en vitamine B12 ter vermindering van stressreacties, problemen met het spierstelsel en stoornissen in het hart en de bloedsomloop.

Betamag Forte

€ 32,25


Betamag Forte
Magnesium en zink voor sterke zenuwen en betere bereidheid om te presteren.

Destress

€ 27,75


Destress
Aan te raden bij paarden met nerveus of heet karakter om deze, thuis en bij wedstrijden, te kalmeren.

Equiliser

€ 46,00


Equiliser
Te gebruiken ter stabilisatie van de zenuwen bij onrust, opgewondenheid en stress. Equiliser verbetert de conditie van het paard.

Phytargile

€ 16,19


Phytargile
Salvia phytargile moet frequent gebruikt worden voor wedstrijdpaarden na oefening. een dikke laag aanbrengen op de gewrichtsbanden en lichaamsdelen die tijdens de oefening belast worden.

PrimeVal StressLess

€ 39,90


PrimeVal StressLess
Het vermijden van stress is belangrijk voor de prestaties en de conditie van het paard. PrimeVal StressLess is een volledig natuurlijk rustgevend supplement. PrimeVal StressLess is zeer effectief om paarden ontspannen in de trailer te laden en/of angst bij dierenarts of hoefsmidbezoek te verminderen. PrimeVal StressLess helpt gespannenheid en stress te verminderen, zonder dat de alertheid wordt beïnvloed PrimeVal StressLess bevat géén Valeriaan of Sint Janskruid, is gegarandeerd dopingvrij en heeft geen negatieve invloed op eventueel medicijngebruik. Voordelen op een rij - voor stressgevoelige paarden - voor angstige paarden, bijvoorbeeld tijdens vervoer of dierenartsbezoek - voor paarden die op concours nerveus (kijkerig) zijn - voor paarden die bij de training te temperamentvol zijn

PrimeVal StressLess Injector

€ 9,95


PrimeVal StressLess Injector
PrimeVal StressLess is een 100% natuurlijk rustgevende aanvulling op de voeding, dat uw paard helpt te ontspannen tijdens wedstrijden en acute stresssituaties. Naast PrimeVal StressLess "Classic" is er nu ook de PrimeVal StressLess Injector! Een handige "one-shot"dosis voor onderweg en op concours. De rustgevende kruiden in combinatie met essentiële aminozuren helpen gespannenheid en stress te verminderen, zonder dat de alertheid wordt beïnvloed. PrimeVal StressLess geeft geen bijwerkingen. Uw paard blijft koel in het hoofd en bij de les! Voordelen op een rij - voor stressgevoelige paarden - voor angstige paarden, bijvoorbeeld tijdens vervoer of dierenartsbezoek - voor paarden die op concours nerveus (kijkerig) zijn

Serenity Calming Supplement

€ 50,65


Serenity Calming Supplement
Een uniek rustgevend supplement met Magnesium Fumerate (in plaats van gewone magnesium) en magnesium gekoppeld aan een eiwit die zorg voor een betere opname.

Bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Uitleg webwinkel

Populaire producten

Top 5 meest verkocht

Aanmelden nieuwsbrief

Meldt u hieronder aan indien u op de hoogte gehouden wilt worden voor aanbiedingen!
www.profhorse.com — Alle rechten voorbehouden Profhorse.com is een handelsnaam van Profwinkels.nl — Disclaimer