Webshop

U kunt (bovenaan de website) een selectie maken uit deze producten door te zoeken op een bepaald probleemgebied of merk.


Heamaccelarator

€ 22,65


Heamaccelarator
Werkt merkbaar vitaliserend – speciaal bij prestatievermindering, gebrekkige bloedaanmaak, gebrek aan eetlust en na ontwormen.

Mega Base

€ 36,00


Mega Base
Mega Base is een zeer compleet product van hoogwaardige mineralen en vitaminen, sporenelementen en aminozuren. Zeer belangrijk bij de basisverzorging, het prestatievermogen en alle basisfuncties van het paard.

Mega Base Junior

€ 46,75


Mega Base Junior
Diverse voedingstoffen die zorgen voor een regelmatige groei van het zoogveulen.

Pow’red performance

€ 41,35


Pow’red performance
Vloeibare mengeling van hoogwaardige vitaminen en mineralen. Ondersteuning van de rode bloedcellen zorgt voor maximale vitaliteit en uithouding.

PrimeVal Super Multi Compleet

€ 39,90


PrimeVal Super Multi Compleet
PrimeVal Super Multi Compleet is een bijzonder multipreparaat. Deze formule bevat maar liefst 29 actieve ingrediënten met een wetenschappelijk bewezen werking. Door het geven van PrimeVal Super Multi Compleet kunt u er zeker van zijn dat uw paard alle belangrijke voedingsstoffen in voldoende mate en in de juiste verhoudingen binnenkrijgt. PrimeVal Super Multi Compleet bevat goed opneembare (gecheleerde) vitamines en mineralen in een basis van luzernepoeder (alfalfa). Luzerne vinden paarden zeer smakelijk en is daarnaast rijk aan essentiële voedingsstoffen. Voordelen op een rij PrimeVal Super Multi Compleet is het meest complete aanvullende supplement bij: - een rantsoen dat voornamelijk bestaat uit ruwvoer - een afslankrantsoen - sport en zwaar werk - ziekte en wondgenezing - dracht en lactatie - ouderdom - opgroeiende veulens - dekhengsten

Zeewier Poeder

€ 9,95


Zeewier Poeder
Voor aanvulling van de dagelijks behoefte van o.a. mineralen, vitaminen en aminozuren. Zeewier poeder past in ieder rantsoen.


Bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Uitleg webwinkel

Populaire producten

Top 5 meest verkocht

Aanmelden nieuwsbrief

Meldt u hieronder aan indien u op de hoogte gehouden wilt worden voor aanbiedingen!
www.profhorse.com — Alle rechten voorbehouden Profhorse.com is een handelsnaam van Profwinkels.nl — Disclaimer